Welkom

Elvira is een creatieve duizendpoot op ontdekkingsreis. Haar naam anders vormgegeven is L4a. Door haar verschillende interesse en bezigheden heeft ze zich op meerdere gebieden ontwikkeld. Haar ontwerpen vallen samen onder L4a-ontwerpen.

Op deze website geeft L4a je een kijkje in haar wereld. De inspiratie die ze dagelijks op doet vind je terug in haar L4a-ontwerpen. Met haar eigentijdse handschrift en gevoel voor vorm en kleur creëert ze een eigen sfeer. Met deze ingrediënten zorgt ze ervoor dat je geraakt wordt door de leuke, vrolijke en unieke ontwerpen van haar.

De passie van het ontwerpen van  accessoires doet L4a voornamelijk op freelance basis voor verschillende grote merken/bedrijven. Meestal wordt ze daarvoor ingehuurd voor een langere periode. In deze tijd is zij gericht op het ontwerpen van  de gehele accessoirecollectie speciaal voor dit merk/bedrijf. Elvira ontwerpt voornamelijk tassen, portemonnees, riemen, petjes, mutsen, sjaals, handschoenen en slippers.

Voor iedereen die iets eigens zoekt, kan je bij haar terecht. Trendy kinder t-shirts, orginele sjaals en leuke trouw- en geboortekaartjes ze maakt het allemaal. Wil je ook iets orgineels hebben, neem contact op met L4a-ontwerpen. Of neem een kijkje in haar webshop.